română | magyar | français | english
Acasa Despre Noi Servicii Transport Galerie Foto Utile Contact

CONTACT
Romania
Jud. Satu Mare
Satu Mare 440187
Str Energiei nr. 6
Tel/Fax: 0040-
261-877269
Email: office@ancoratrans.ro



NEWSLETTER
Nume:
Email:

SC ANCORA SRL

este o companie cu capital privat infiintata in 2004 având ca obiect de activitate transportul rutier de marfuri si expeditiile rutiere pe parcurs intern si international. Societatea noastra are un parcurs sigur, ascendent, afirmându-se ca una dintre cele mai stabile pe piata transporturilor din Romania.

In decorul transporturilor si expeditiilor rutiere de pe plan intern si international, S.C. ANCORA SRL  reprezinta imaginea unei companii cu capital privat a carei activitate este apreciata inca din anul 2004, anul aparitiei sale pe piata transporturilor.

La ora actuala, principala baza materiala a acestei companii este reprezentata prin capitalul de 30 de  autotrenuri personale cu o capacitate de transport de 20 to util fiecare si volum Ă®ntre 96 – 98 mc,  7 autocamionete  MANN de 7.5 tone ,   microbus transport marfa de 3.5 tone .

In acest domeniu serviciile noastre sunt de maxim profesionalism si responsabilitate. ĂŽn plus va garantam o foarte buna cunoastere a pietii transporturilor.

Fiecare demers intreprins si incununat de succes are ca tinta reinvestitiile aproape integrale in vederea extinderii, reinnoirii si dezvoltarii permanente a activitatilor predilecte.

Va stam la dispozitie cu un parc auto de camioane standard de 20 tone semiremorci de tip prelate, prelate mega,camionete de 7.5 tone duba si prelata, microbus de 3.5 tone.;

Camioanele au dotari ce ofera conditii foarte bune de siguranta pentru soferi si marfa. Ne mandrim cu soferi profesionisti, iar in cazul in care e nevoie ca marfa sa fie livrata cat mai rapid si in siguranta la destinatie, avem posibilitatea de a utiliza 2 soferi pe camion.

Pentru marfa sau camioanele dvs. in regim international va stam la dispozitie inspre/dinspre cele mai importante rute ale Europei dintre care amintim : Germania , Spania, Italia, Franta, Grecia, Ungaria, Polonia, Olanda, Belgia, Elvetia, Slovacia, Cehia.

Camioanele companiei noastre poseda asigurari de 150.000 Euro pentru furt si daune, iar la cerere aceste sume se pot suplimenta, oferind posibilitatea efectuarii de transporturi la nivelul intregii Europe.

Personalul din departamentul expeditii, cu o experienta insemnata in acest domeniu, este permanent la dispozitia clientilor si a colaboratorilor, pentru a preintampina orice probleme si a oferi la timp si precis informatiile necesare unei bune derulari a activitatii.


Pagini: 1 

© Ancora SRL Satu Mare - 2009 Site visitors counter: page counter Powered by Marius Vidican