română | magyar | français | english
Kezdőlap Magunkról Szállítási Szolgáltatások Fotók Galéria Szerszámok Kapcsolat

CONTACT
Románia
Szamtár megye
Szatmár 
440187
Platanului utca 12 szám
Tel/Fax: 0040-261-877269
Email: office@ancoratrans.ro


NEWSLETTER
Név:
Email:

SC ANCORA SRL

egy magántulajdonban lévő cég 2004-ben alakult azzal a céllal, áru-és szállítmányok és nemzetközi közúti térképet. Cégünk a biztonságos utazás, növekvő, azt állítva, hogy az egyik legstabilabb szállítási piac Romániában.

A dekoráció közlekedés és a közúti szállítás hazai és nemzetközi, SC ANCHOR Ltd. a kép egy zártkörű társaság, amelynek üzleti tevékenysége értékelik 2004 óta, az év annak megjelenése a szállítási piacon.

Jelenleg a fő anyagi e vállalat képviseli 30-traktor tőke személyes szállítás kapacitása 20 tonna minden hasznos térfogat között 96-98 cm, 7 MANN autocamionete a 7,5 tonna, 3,5 tonna rakományt mikrobusz .

Szolgáltatásaink ezen a területen, mint a szakmaiság és a felelősség. Ezen kívül garantáltan nagyon jó ismerete a szállítási piacon.

Minden fellépés és sikeres majdnem megtelt újrabefektetési célkitűzés meghosszabbítására, megújítására és folyamatos fejlesztése a kedvenc tevékenysége.

Kínálunk flotta kamion 20 tonna szabványos típusú semi elősátor mega, furgonok, 7,5 tonnás van és teherautók, mikrobusz 3,5 tonna.;

Teherautók tekintette felszerelések kínál biztonsági feltételeket a járművezetők és a rakomány. Büszkék vagyunk a hivatásos járművezetők, és ha kell az árut kell szállítani, gyorsan és biztonságosan a rendeltetési hely, fel tudjuk használni a két vezető egy teherautó.

Az áruszállító vagy a teherautók nemzetközi rendszer nyújtunk / Európa legfontosabb útvonalakon, mint például: Németország, Spanyolország, Olaszország, Franciaország, Görögország, Magyarország, Lengyelország, Hollandia, Belgium, Svájc, Szlovákia, a Cseh Köztársaság.

A biztosító társaság tehergépkocsik 150.000 euró lopás és sérülés esetén, és kérje ezen összegek kiegészítésére, ajánlani a lehetőséget, hogy szállítás egész Európában.

Szállítási részleg munkatársai jelentős tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, mindig rendelkezésre áll, az ügyfelek és a partnerek, hogy megakadályozzák esetleges problémákat, és kellő időben és pontos információkat szükséges a zökkenőmentes működése az üzletből.

Oldalak: 1 

© Ancora SRL Satu Mare - 2009 Site visitors counter: page counter Powered by Marius Vidican