română | magyar | français | english
Kezdőlap MagunkrĂłl SzállĂ­tási Szolgáltatások FotĂłk GalĂ©ria Szerszámok Kapcsolat

CONTACT
Románia
Szamtár megye
Szatmár 
440187
Energiei utca 6 szám
Tel/Fax: 0040-261-877269
Email: office@ancoratrans.roNEWSLETTER
Név:
Email:

SC ANCORA SRL

egy magántulajdonban lĂ©vő cĂ©g 2004-ben alakult azzal a cĂ©llal, áru-Ă©s szállĂ­tmányok Ă©s nemzetközi közĂşti tĂ©rkĂ©pet. CĂ©gĂĽnk a biztonságos utazás, növekvő, azt állĂ­tva, hogy az egyik legstabilabb szállĂ­tási piac Romániában.

A dekoráciĂł közlekedĂ©s Ă©s a közĂşti szállĂ­tás hazai Ă©s nemzetközi, SC ANCHOR Ltd. a kĂ©p egy zártkörű társaság, amelynek ĂĽzleti tevĂ©kenysĂ©ge Ă©rtĂ©kelik 2004 Ăłta, az Ă©v annak megjelenĂ©se a szállĂ­tási piacon.

Jelenleg a fő anyagi e vállalat kĂ©pviseli 30-traktor tőke szemĂ©lyes szállĂ­tás kapacitása 20 tonna minden hasznos tĂ©rfogat között 96-98 cm, 7 MANN autocamionete a 7,5 tonna, 3,5 tonna rakományt mikrobusz .

Szolgáltatásaink ezen a terĂĽleten, mint a szakmaiság Ă©s a felelőssĂ©g. Ezen kĂ­vĂĽl garantáltan nagyon jĂł ismerete a szállĂ­tási piacon.

Minden fellĂ©pĂ©s Ă©s sikeres majdnem megtelt ĂşjrabefektetĂ©si cĂ©lkitűzĂ©s meghosszabbĂ­tására, megĂşjĂ­tására Ă©s folyamatos fejlesztĂ©se a kedvenc tevĂ©kenysĂ©ge.

KĂ­nálunk flotta kamion 20 tonna szabványos tĂ­pusĂş semi elősátor mega, furgonok, 7,5 tonnás van Ă©s teherautĂłk, mikrobusz 3,5 tonna.;

TeherautĂłk tekintette felszerelĂ©sek kĂ­nál biztonsági feltĂ©teleket a járművezetők Ă©s a rakomány. BĂĽszkĂ©k vagyunk a hivatásos járművezetők, Ă©s ha kell az árut kell szállĂ­tani, gyorsan Ă©s biztonságosan a rendeltetĂ©si hely, fel tudjuk használni a kĂ©t vezető egy teherautĂł.

Az áruszállító vagy a teherautók nemzetközi rendszer nyújtunk / Európa legfontosabb útvonalakon, mint például: Németország, Spanyolország, Olaszország, Franciaország, Görögország, Magyarország, Lengyelország, Hollandia, Belgium, Svájc, Szlovákia, a Cseh Köztársaság.

A biztosĂ­tĂł társaság tehergĂ©pkocsik 150.000 eurĂł lopás Ă©s sĂ©rĂĽlĂ©s esetĂ©n, Ă©s kĂ©rje ezen összegek kiegĂ©szĂ­tĂ©sĂ©re, ajánlani a lehetősĂ©get, hogy szállĂ­tás egĂ©sz EurĂłpában.

SzállĂ­tási rĂ©szleg munkatársai jelentős tapasztalattal rendelkezik ezen a tĂ©ren, mindig rendelkezĂ©sre áll, az ĂĽgyfelek Ă©s a partnerek, hogy megakadályozzák esetleges problĂ©mákat, Ă©s kellő időben Ă©s pontos informáciĂłkat szĂĽksĂ©ges a zökkenőmentes működĂ©se az ĂĽzletből.

Oldalak: 1 

© Ancora SRL Satu Mare - 2009 Site visitors counter: page counter Powered by Marius Vidican